Meer dan 50 handige tips Gratis persoonlijk advies Voorbereid je keuken kopen

Over ons

Over keukentips.info

Wij zijn met Keukentips.info gestart na een lange zoektocht naar de beste keukenleverancier. We hadden veel vragen, maar konden nergens alle antwoorden op één pagina vinden. “Dit moet anders en beter kunnen” dachten we. Daarom hebben we alle tips en adviezen verzameld en gebundeld in een handig document, zodat jij direct goed voorbereid bent voor het kopen van een nieuwe keuken.

Keukentips.info helpt consumenten dus bij de aanschaf van een keuken. We merken dat de juiste informatie om zo’n grote beslissing te kunnen maken lastig te vinden is. Waar moet ik op letten bij een aankoop? Welke keukenleverancier past bij mij? Wie verkoopt mij een keuken tegen een eerlijke prijs? En hoe zit het verkoopproces nou in elkaar? Met dit advies willen we antwoord geven op deze vragen.

Hoe helpt keukentips.info?

Op onze website heb je een aantal vragen beantwoord. Op basis van deze vragen hebben we dit persoonlijke advies voor je samengesteld. Ook hebben we veelgestelde vragen en veel voorkomende valkuilen gebruikt om dit advies zo compleet mogelijk te maken. Door jou inzicht te geven in de oriëntatie- en aankoopfase helpen we jou met het vinden van je perfecte keuken.

Contact

Heb je suggesties, opmerkingen of wil je contact. Keukentips.info is te bereiken op het volgende adres:

Keukentips.info
Pedro de Medinalaan 11
1086 XK  Amsterdam
info@keukentips.info

Of maak gebruik van ons contactformulier.